Sparen

Sparen

Wanneer je lid wordt van het online OV Reizigerspanel Brabant, dan kun je punten sparen door mee te doen aan diverse onderzoeken. Deze punten worden ‘Busjes’ genoemd. Bij een saldo van 1.000 Busjes kun je een uitbetaling aanvragen. 1.000 Busjes vertegenwoordigen een waarde van €10,00 die je kunt verzilveren met:

  • digitale cadeaubonnen voor alle producten van bol.com (met uitzondering van de fotoservice);
  • iTunes tegoeden, waarmee muziek, films en apps kunnen worden aageschaft in de iTunes Store van Apple
  • een donatie aan een goed doel.

De online vragenlijsten gaan over uiteenlopende onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op het openbaar vervoer in de provincie Noord-Brabant. Vooraf proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te bepalen wie voor een bepaald onderzoek een uitnodiging krijgt. Met andere woorden, welke leden van het reizigerspanel tot de doelgroep van het betreffende onderzoek behoren. Hiermee proberen wij te voorkomen dat je uitgenodigd wordt voor een onderzoek dat niet voor jou van toepassing is.

Hulphond Nederland en Villa Pardoes

Naast het verzilveren van je Busjes, kun je ervoor kiezen (een deel van) het bedrag te doneren aan de goede doelen Hulphond Nederland en/of Villa Pardoes.

Hulphond Nederland is het expertisecentrum voor het opleiden en inzetten van hulphonden voor zowel de medische als therapeutische zorg. Een hulphond geeft mensen met een lichamelijke beperking of epilepsie een menswaardig bestaan. Zo opent een hulphond deuren, laden en kasten, helpt bij aan- en uitkleden, raapt post en andere zaken op, haalt was uit de wasmachine, betaalt in de winkel, drukt op licht- en liftknoppen.

Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek aan. De kinderen komen uit Nederland en Vlaanderen. Ouders, opa en oma, broertjes en zusjes (tot 6 personen) gaan natuurlijk mee, anders is het geen vakantie. Villa Pardoes is gericht op ontspanning, plezier maken en genieten voor het hele gezin. Even geen gedokter, geen ziekenhuisbezoek; alleen maar lol maken in pretparken, zwembaden, musea, bioscopen en dierentuinen. Iedereen zet zijn deuren wijd open voor onze gasten.

Klik op de onderstaande logo’s voor meer informatie over Hulphond Nederland en Villa Pardoes.

Logo-hulphond-nederlandvilla-pardoes