Uitleg

Bij ons lid worden is een echte win-win situatie!

Geef je graag je mening en vind je het leuk om deel te nemen aan onderzoeken over het openbaar vervoer in de provincie Noord-Brabant? Schrijf je dan in voor het online OV Reizigerpanel Brabant. Vele reizigers gingen je al voor! Wij mogen gebruik maken van je kostbare tijd en geven daar veel voor terug.

Hoe werkt het?

Je meldt je op deze site aan via de knop ‘Inschrijven’ en beantwoordt enkele profielvragen. Vervolgens krijg je direct toegang tot je persoonlijke profielpagina. Je kunt hier je profiel wijzigen, je saldo aan Busjes bekijken en deze eventueel direct verzilveren. Je krijgt dan direct cadeaubonnen voor artikelen bij bol.com ter waarde van het gespaarde bedrag aan Busjes direct uitgekeerd. Ook kun je het gespaarde tegoed direct doneren aan de goede doelen Hulphond Nederland en/of Villa Pardoes. Om deze Busjes te verdienen, ontvang je geregeld uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken.

Wat bieden wij u?

Wij zouden graag af en toe je mening willen vragen ten aanzien van diverse onderwerpen die betrekking hebben op het openbaar vervoer in Brabant. Hiervoor terug ontvang je een vergoeding in de vorm van Busjes, maar nog veel belangrijker: Je kunt je mening kenbaar maken en daarmee bijdragen aan beter openbaar vervoer. Bovendien kun je ervoor kiezen om (een deel van) de vergoeding aan een goed doel te doneren.